Der er tapetsering på programmet

Hej allesammen, og velkommen til min blog. Jeg er i den situation lige nu, at jeg står og er ved at flytte, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil give den nye lejlighed en ordentlig omgang. Derfor har jeg købt mig en masse værktøj, så jeg kan komme igang med de forskellige ting, som skal laves. Det bliver virkelig godt, og jeg er simpelthen så glad for min nye lejlighed, da der virkelig er muligheder i den. Jeg tror, at jeg kommer til at bo der i mange år.

Nå, men jeg har hyret nogle til at tage sig af tapetsering i Horsens, hvor min nye lejlighed ligger. Det er fordi, at jeg ikke er så god til at tapetsere selv, og jeg kan ikke male, før det er gjort. Og egentlig vil jeg hellere bruge tiden på noget lidt andet, men det skal nok blive rigtig godt, når det er gjort. Det er en ting, som er helt sikkert. Og jeg har virkelig store forventninger til det, så derfor er det ikke hvem som helst, som jeg har hyret. Nej, jeg har kontaktet min gamle ven, Bjarne, som jeg har kendt siden folkeskolen, og han anbefalede mig nogle. Det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig virkelig til at fortælle jer om, hvordan det hele er gået.

Home-Painting

Nå, men jeg vil smutte over og købe lidt ind, for jeg får gæster til aftensmad, så jeg skal snart til at igang med at kokkerere også. Vi ses.

spacer