Få håret tilbage ved skaldethed med stamcellebehandling mod hårtab

Håret er et ømt emne for mange mænd. Hårtab er desværre et næsten uundgåeligt faktum for de fleste mænd. Mange mænd vil gerne undgå hårtab. Men det er ikke muligt i de fleste tilfælde. For nogen kan det være så ødelæggende, at de søger løsninger for deres problem. Der findes et utal af forskellige selvudnævnte og lægeordineret kure mod hårtab. Der er flere måder at få håret tilbage, bl.a. kan du finde stamcellebehandlinger på sider, såsom https://studioa.dk/behandlinger/haartab/stamcellebehandling. Det er en hurtig og god kur mod tyndt hår og i stedet for at få hårtransplantation, kan du benytte denne effektive metode og derved få håret tilbage.

 

Hvis du lider af tyndt hår og skaldethed eller anden form for hårtab, så kan stamcellebehandling aktivere væksten under huden. Der er mange, der ønsker at få deres ægte, oprindelige hår tilbage og det vil stamcellebehandlingen være med til at opfylde. Det er ikke kun de eksisterende hårsække, der bliver aktiveret, således at de gror på ny. Men det er også steder, hvor der før ikke har været hår. Det er en væske bestående af peptider og vitaminer. Denne væske styrker stamcellerne til at skabe disse nye hårsække.

 

Stamcellebehandlingen virker mod:

  • Tyndt hår eller skaldethed
  • Måner eller høje tindinger
  • Øjenbryn

Nålen er kun 0.3 mm tyk, så der er ikke meget smerte forbundet med at få stukket den ned i hovedbunden og væsken deponeret til hårsækkene, således at den kan virke og du kan få nyt hår

Gode grunde til at vælge lige præcis stamcellebehandling

 

Der kan være mange gode grunde til at vælge lige præcis stamcellebehandlingen, når det kommer til behandling af skaldethed, tyndt hår eller hårtab generelt. Udover stamcellebehandling så findes der f.eks. cremer, som du kan købe for at få håret tilbage. Minoxidil er blandt andet et middel, som man typisk anvender mod hårtab og en måde at få håret tilbage eller styrke håret, hvis man er tyndhåret. Men det kan være, at du gerne vil undgå alle disse kemikalier i din hud. Og så er det også tidskrævende at skulle påføre cremen flere gange om dagen. Stamcellebehandling er slet ikke så tidskrævende. For at få det optimale ud af stamcellebehandlingen, så kræver det typisk 2-4 behandlinger og der skal helst være minimum 4 ugers pause mellem hver behandling. Holdbarheden ligger på ca. 18 måneder inden genbehandling.

 

En måske lidt mindre åbenlys grund til at vælge denne behandling og generelt prøve at bekæmpe hårtab er ens egen forfængelighed. Der er mange mænd, der bliver selvbevidste lige så snart de begynder at se det mindste hårtab. Det kan være en lang kamp både fysisk og psykisk. Men med den rette hjælp, kan du få nyt hår.

 

Derudover kan du også sparre en masse penge, hvis du ikke skal købe en hårtransplantation, men samtidigt ønske at undgå hårtab. Den lille indsprøjtning, som du skal have ved stamcellebehandling, er ikke noget i forhold til hele den procedure, som du skal undergå ved en eventuel hårtransplantation.

spacer