Find dit Kursus til InDesign

Med et kursus i InDesign opnår du kompetencerne til at skabe dine egne layouts og du får god viden inden for brugen af et efterspurgt værktøj i de fleste virksomheder. Med et InDesign kursus i København udvider du dine kompetencer og du finpudser din profil sådan, så du i fremtiden vil kunne opfylde egne og virksomheders krav som en dygtig medarbejder med speciale i Adobe InDesign. Læs her mere omkring et fyldestgørende og dybdegående kursus, for dig med ambitioner.

Udvid dine kompetencer i en positiv retning

Det handler om at forstå, at hvis man skal holde sig selv aktuel på arbejdsmarkedet, så må man også følge med udviklingen. Et kursus i Adobe InDesign er netop et udtryk for, at du følger med i hvad der rører sig. Langt de fleste universitetsuddannelser tilbyder ikke et fag med udgangspunkt i InDesign. Det er et stort problem for mange nyuddannede, som oplever, at virksomhederne netop efterspørger nyuddannede med netop de kompetencer, som et InDesign kursus giver.  Vil du gerne opleve en større efterspørgsel på din arbejdsprofil, kan det altså være en god ide at bygge et sådan kursus på din profil.

Få mere ud af din uddannelse

De fleste uddannelser med fokus på design, salg og formidling har i en alt for lille grad en vinkel af InDesign inkorporeret i uddannelsen. Desværre opnår man aldrig reelle kompetencer til at arbejde i programmet, når man som studerende kort berører emnet. Derfor er det simpel logik, at man som nyuddannet opsøger mere viden for at udbygge sin egne kompetencer. Det handler simpelthen om at få mere ud af den uddannelse, som man i forvejen har i ryggen.

Bliv holdt i hånden hele vejen

Med et Kursus i InDesign opnår man forskellige evner inden for redigering og behandling af billed- og tekstmateriale. Ved at tage et kursus som passer til dit niveau, vil du stille og roligt kunne udvide din viden og dine kompetencer. Samtidig vi l du opleve, at man som kursist bliver holdt i hånden hele vejen. Det giver sig blandt andet til udtryk i kraft af en hotline, som er til fri afbenyttelse for kursister, også efter endt kursusforløb. Det er nemlig i sidste ende vigtigt, at man føler sig taget godt hånd om, når man skal ud og overføre sin viden til praksis.

Konkrete virksomhedsbehov

Er man en virksomhed med forskellige specifikke krav til ens designprofil, så kan man også finde kurser, som helt konkret agerer inden for rammerne af ens behov. Det betyder at de medarbejdere, som tager et kursus, vil komme ud på den anden side med en klar ide og gode evner til at løse den pågældende virksomheds specifikke krav til design og layout. Sideløbende med uddannelsen af virksomhedens ansatte, tilbydes en konsulent tjeneste, som kan være med til at løse konkrete her og nu problemstillinger og hjælpe virksomheden hen imod en bedre designet profil.

God hjælp til den selvstændige erhvervsdrivende

Er man ejer af en lille virksomhed med få ansatte eller kun en selv ved roret, kan et kursus i InDesign være en god ide. Du vil opleve, at de opgaver som før måtte outsources til dyre virksomheder, pludselig kan udføres selv. Det vil i sidste ende kunne spare den lille virksomhed en masse penge, at man selv kan stå for design af layout. Den unikke mulighed for at skabe egne visioner med det rette værktøj, kan være med til at give en større frihed for en pågældende virksomhed. Skab selv de gode løsninger udenom dyre mellemled. Med et fyldestgørende kursus i InDesign, får du muligheden for at løsrive dig og udføre egne ideer.

spacer