Har lejet et par festtelte

Jeg har fødselsdag til sommer, og det glæder jeg mig til, for jeg fylder 30 år der. Og det skal altså nok blive rigtig, rigtig godt, kan jeg sige jer. Jeg har fået lov til at låne en stor grund, hvor jeg kan holde min fest, for der kommer mange mennesker, da jeg har mødt utroligt mange fantastiske mennesker i min levetid, som jeg har tænkt mig at invitere, og det er jo bare rigtig, rigtig dejligt 🙂

 

download (1)

 

Nå, men altså, jeg har jo kun fået lov til at låne grunden, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil leje nogle festtelte, som jeg kan holde den i. Det er jo så hyggeligt med udendørsfest, men man må jo lige tage hensyn til, at det kan komme til at regne, og sådan er det jo. Derfor har jeg snakket med nogle allerede, og jeg er ved at få en rigtig god aftale i hus, og det er jo helt vildt fedt.

Jeg har tidligere været til et par fester i sådan nogle festtelte, og det er altså helt vildt fedt. Jeg synes, det giver sådan en god stemning, at man ikke skal tage hensyn til, om man spilder lidt på gulvet eller noget i den stil. Og så er det jo dejligt nemt at rydde op efter sådan en fest, der er foregået udenfor. Det er en af grundene til, at jeg vil holde den under åben himmel – i nogle telte selvfølgelig. Og så skal vi have grillmad. Jeg glæder mig helt vildt.

spacer