Låsesmed København

Hejsa alle sammen håber i har haft en super god weekend og er startet op på ugen med god energi! I dag er det som i ved Onsdag og det er jo midt på ugen og vi skal da have kigget på hvad der skal ske i weekenden allerede for før vi ved af det så skal vi jo på weekend !

Og nu er det så at i tænker: Hvad vil han nu sktive om i senne omgang ! Ja det skal jeg sige jer, for hvis i ikke allerede har regnet det ud fra overskriften så skal vi tale noget mere om Låsesmed i København og hvilke af dem som i andre herinde på bloggen kan anbefale mig 🙂

derby-locksmith-oncall

Jeg har brug for en fast låsesmed i københavn da jeg har en andelsbolig i en bygning hvor mine nøgler bliver ved med at blive væk og det er ret irriterende for pedellen i bygningen da han evigt og altid skal komme og lukke mig in med hans A nøgle.

Så hvis en af jer herinde er låsesmed i København og i har brug for en god kunde så må i endelig sige til for jeg er 100% en god kunde der smider sine nøgler væk konstant !

Jeg har flere gange gået forbi denne virksomhed Deres låsesmed – er der nogen som kender og kan anbefale dem ?Jeg bor ikke så langt derfra og kan derfor gå derhen på 5 minutter hvis det skulle være.

men skal lige høre om der er nogen af jer der har nogle anbefalinger

 

 

spacer