Rabatkuponer bliver mere populært i Danmark

Kuponer har i mange år været utroligt populære i USA, hvor ordet tilbudsjagt nærmere er kendetegnet ved kuponjagt.

Ved brug af kuponer kan man i amerikanske supermarkeder købe for flere hundrede kroner, og rent faktisk ende med at få penge UDBETALT ved kassen, da man har benyttet sig af så mange gode kupontilbud.

Det har ikke været et koncept danskerne har brugt indtil nu, men rabatkuponer og koder bliver mere og mere populært på webshops. Det kan være alle tænkelige danske webshops og abonnementstjenester, som eksempelvis Telenor, der benytter rabatkoderne.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Til at forklare hvordan man bruger en rabatkode, tages der udgangspunkt i tidligere eksempel med rabatkoder fra Telenor.

Det er heldigvis utroligt let at benytte sig af rabatkoder fra Telenor. Følg disse simple steps, og så er du hurtigt i gang med at spare penge på dit næste køb.

 

  • Find en hjemmeside med telenor rabatkoder
  • Kig på listen indtil du finder et tilbud, som du mener passer dig
  • Tryk på ”vis rabat”
  • Kræves der en kode, vil det stå umiddelbart her, hvis ikke så tryk ”gå til butik”
  • Du burde nu lande på en side, hvor du kan få rabatten fra Telenor

 

Hvis disse skridt ikke virker efter hensigten, er det en god idé at kontakte siden bag rabatkoderne, og gøre dem opmærksom på, at tilbuddet muligvis er udløbet.

Andre gode tips til kuponjagt

Hvis siden du er inde på ikke umiddelbart har nogle koder til den hjemmeside du søger, så kan det være en god idé at søge yderligere på nettet. Det kan sagtens betale sig at søge både på dansk og engelsk, såfremt det er en udenlandsk hjemmeside.

Man skal dog altid være opmærksom på, at der kan være nogle krav der skal være opfyldt inden man får den pågældende rabat.

Kravene kan f.eks. være, at rabatten kun udbetales, hvis der er tale om køb af specielle brands eller telefonabonnementer. Det kunne være iPhones eller et specielt abonnement som Telenor udbyder.

Det er ofte sket, at folk har klaget til virksomheder som Telenor, da deres rabatkode ikke er blevet medregnet. Her må Telenor så gøre den enkelte forbruger opmærksom på, at kravene, der står med småt, ikke er blevet opfyldt, og man derfor ikke er i stand til at give den pågældende rabat på den nye telefon eller det nye abonnement. Læs derfor altid kravene før du hopper i med begge ben.

spacer