Tid til fastekur :)

Goddag og rigtig hjertelig velkommen på bloggen.

Min nabo er godt nok i højt humør her til morgen må man nok lige have lov at sige. Han råber i hvert fald for fulde gardiner, eller hepper. Jeg ved ikke helt hvad det egentlig er han laver, men det larmer i hvert fald helt vildt. Det skal han jo også have lov til en gang i mellem, for han er nemlig en rigtig fin nabo, og jeg ved jo også godt, at jeg af og til også kan få lavet noget larm herinde fra, og han klager aldrig når jeg laver larm, så det er fint nok, hehe 🙂

Nå, men det er faktisk ikke, hvad jeg egentlig ville fortælle jer, hehe. Jeg har besluttet mig for, at jeg skal gøre noget ved min krop. Det er egentlig ikke fordi jeg er overvægtig, men vil gerne lige have lavet lidt om på fedtet kontra muskler, hehe. Jeg har tænkt mig for, at jeg til at starte med lige vil tabe lidt af fedtet, som jeg har på mavsen. Jeg har læst lidt omkring på nettet, om forskellige kurer. Den kur, som tiltaler mig mest er nok fastekuren. Det går ud på at jeg fortsat kan spise som jeg gør nogenlunde, i hvert fald fem dage om ugen, og så to dage om dagen skal man faste. Hvad jeg har læst så er det ikke at faste fuldstændigt, men med måde.

Når jeg så lige er kommet lidt igang med den kur, så tror jeg det er på tide, at jeg så kommer ned og får trænet. Jeg er ikke så god til mange nye ting ad gangen, så jeg starter med kuren, og så sætter jeg træning til efter måske en måneds tid. På den måde så får jeg lige vænnet mig til kuren til at starte med, og så kan jeg vænne mig til træningen derefter.

Det synes jeg i hvert fald selv lyder som den bedste måde for mig. Hvis der er nogen af jer, som har erfaring med denne kur, gode eller dårlige, så vil jeg gerne høre dem 🙂 Ellers er der ikke så meget tilbage at skrive om i dag. Håber I har det godt, og får det bedste ud af det gode vejr, imens det er her.

 

spacer