Vælg de rette bordben og forskøn dit hjem

Meget ofte beholder vi blot det sæt bordben der følger med, når vi køber for eksempel et spisebord eller et lille stuebord til havestuen. Men har du nogen sinde overvejet at skifte bordbenene ud i en stil, som der passer bedre til hjemmet? Hos https://mifapladen.dk/moebler/bordben kan du finde gode og billige bordben, som hurtigt kan give dit hjem et nyt design og give dig selv nogle nye indtryk.

Læs mere forneden om de gode ved at skifte sin bordben ud og hvad du kan få ud af det.

 

Ny stil

Vi mennesker har det hurtigt med at blive lidt trætte af at gå i de samme omgivelser igen og igen. Det er blandt andet derfor, at vi har så stor en tendens til at skifte store dele af vores garderobe ud hvert år. Og det er grunden til, at vi ofte får trangen til at skifte store dele af vores møbler ud derhjemme. Ofte er der faktisk ikke noget som sådan galt med møblerne. Vi har bare brug for at der sker noget nyt og at vi får nogle nye input derhjemme.

I stedet for at skifte hele møblet ud – hvilket desuden kan koste rigtig mange penge – hvad så med blot at skifte en mindre del af det ud? Har du for eksempel et gammelt stuebord derhjemme, som du egentlig er meget glad for, men som du synes er begyndt at blive lidt kedeligt at se på? Tag lige et nærmere kig på det og se, om du ikke kan skrue benene af. Hvis du kan, så er det langt billigere og nemmere blot at skifte dem ud, fremfor at skulle gå ud og få fat i helt nyt møbel.

Det giver dig samtidig mulighed for at opdatere dit hjem og følge lidt med på de nye og moderne trends. Vi kommer jo alle til at skifte stil og personlig smag for indretning mange gange igennem vores liv. Ved at købe nogle nye bordben og skifte dem ud med de gamle, så får du mulighed for stadigvæk at følge lidt på moden eller at tilpasse dig din egen stil, efterhånden som den ændrer sig over tid.

 

Reparer på dine møbler

Andre gange kan vi jo også komme ud for, at tingene derhjemme går lidt i stykker. Har børnene løbet rundt inde i huset igen og kommet til at knække et af bordbenene på spisebordet? I stedet for at købe et helt nyt spisebord, så kan du med fordel undersøge, om du ikke bare kan skifte bordbenene ud i stedet for. Måske var det alligevel på tide at skifte det lidt ud og nu har du jo en god undskyldning.

Det er både bekosteligt og dårligt for planeten, at vi bliver ved med at gå og skifte ud af vores gamle ting, så snart de går i stykker. Det er langt bedre for både pengepungen og den grønne samvittighed, hvis vi alle bliver lidt bedre til at reparere vores gamle ting, når de går i stykker. Især hvis det handler om et forholdsvis nem reparation som for eksempel et brækket bordben.

spacer